Je hebt bij Ozilver het recht om je hele bestelling of een deel ervan terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Je hoeft geen reden op te geven en je krijgt je geld terug. Lees hier meer over hoe het in zijn werk gaat.

Ons retourbeleid

Als je als consument een bestelling plaatst, dan mag je de geleverde ringen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Dit is volgens de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW). De 14 dagen beginnen op het moment dat je de ringen ontvangen hebt. Wil je retourneren, mail ons dan binnen 14 dagen na ontvangst en je hebt vervolgens nog 14 dagen om de ring ook echt terug te sturen.

Dit werkt als volgt:

  1. Stuur een e-mail met daarin je wens om de artikelen te retourneren. Die e-mail moet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling door Ozilver ontvangen zijn. Gebruik het bestelnummer en de naam waarop besteld is, zodat ik weet om welke bestelling het gaat.
  2. Stuur de bestelling in de originele verpakking (als je die nog hebt) en in een goed gesloten verpakking op binnen 14 dagen na melding van de retourzending. De kosten en het risico voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Gelukkig kost het terugsturen van een ring niet veel, ongeveer € 2,50 via PostNL of €7,95 euro als je het verzekerd wilt doen.
  3. Na ontvangst van de geretourneerde producten stuurt Ozilver de betaling binnen 6 werkdagen terug naar de rekening waar de betaling ook mee gedaan is.

Bij fouten van Ozilver of een productiefout krijg je van Ozilver op onze kosten een vervangend product en betalen wij ook de verzendkosten van de retourzending.

Adres voor de retourzending:

Linda van Zomeren
Paradijsvogelstraat 41
9713 BV Groningen

Makkelijk retourformulier

Je mag ons gewoon een e-mail sturen met de melding dat je een product wilt terugsturen. Wil je of kan je dat niet, dan kan je ook de volgende PDF uitprinten, invullen en per post opsturen. Download hem hier:  Formulier-voor-herroeping (PDF).

De waardering van ozilver.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 16 reviews.