Ozilver is een webwinkel vanuit Groningen waar je prachtige zilveren ringen kan kopen.

De kwaliteit van Ozilver

Wij verkopen uitsluitend zilveren ringen en gaan voor kwaliteit en originele ontwerpen. Daarom zijn al onze ringen gemaakt van 925 sterling zilver. Dit is de hoogste kwaliteit zilver voor sieraden. Alle ringen zijn gemerkt met “925” waardoor je zeker weet dat de kwaliteit zilver het beste is. Alle ringen zijn gemaakt in een zilveratelier en worden door getalenteerde zilversmeden gemaakt. De steentjes en kristallen in de ringen zijn allemaal natuurlijke stenen en kristallen, dus geen plastic of glas. Het gebruik van deze materialen en echt zilver maakt de sieraden extra duurzaam, ze zijn niet voor even. Ze gaan lang mee, blijven erg lang mooi en kunnen dus tientallen jaren met veel plezier gedragen worden.

Omdat wij achter onze kwaliteit staan, krijg je 3 maanden garantie op elke aankoop. Ook mag de ring binnen 14 dagen kosteloos retour gezonden worden zonder opgave van redenen. Je krijgt dan natuurlijk je geld weer terug.

Onze naam

De O in de naam Ozilver symboliseert een ring. Wij vinden een ring hét symbool van een eeuwige cirkel, zonder begin en einde. Wij vinden het een goede match voor zilveren sieraden. Die gaan immers erg lang mee en blijven tientallen jaren mooi. Het element zilver en de natuurlijke stenen en kristallen blijven ook eeuwig bestaan.

De oprichter van Ozilver

Ozilver is opgericht door Linda van Zomeren. Van oorsprong bioloog met een passie voor ecologie, maar inmiddels fulltime webdesigner in haar eigen bedrijf. Linda aan het woord:

Ik heb altijd al een passie voor zilveren sieraden gehad. Zilver blijft zo lang mooi, verkleurd niet en is gewoon een prachtig materiaal om sieraden van te maken. Je vindt zoveel prachtige ontwerpen. Het leek me fantastisch om een webwinkel te beginnen met alleen maar zilveren ringen. Online kan je met prachtige foto’s het ontwerp goed tot zijn recht laten komen. Ook heb je rustig de tijd om het mooiste ontwerp uit te zoeken. Ik vind het erg leuk dat mijn droom werkelijkheid is geworden en ik nu een webwinkel run met de mooiste zilveren ringen. Als je vragen hebt, neem gerust contact op. Ik neem persoonlijk de telefoon aan en mail terug op elk verzoek. Wel zo persoonlijk!

 

 

De waardering van ozilver.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 16 reviews.