Kwaliteit staat bij Ozilver voorop. Daarom bieden we de volgende kwaliteitsgarantie:

  • Alle ringen zijn nieuw en ongedragen
  • Alle ringen zijn gemaakt van 925 sterling zilver (echt zilver)
  • Alle steentjes in de ringen zijn natuursteen of natuurlijke kristal

Mocht je niet tevreden zijn over onze ringen, neem dan contact met ons op. Samen komen we tot een oplossing.

Verder krijg je bij Ozilver ook de mogelijkheid om de bestelling te ontbinden en het hele aankoopbedrag terug te krijgen, zie Retourneren.

Sieradendoosje als verpakking

Onze ringen worden verpakt in een kwalitatief sieradendoosje met zwart fluweel aan de binnenzijde. Eventueel kan je dit doosje ook nog gratis laten inpakken in mooi inpakpapier. Vermeld dit laatste even bij het afrekenen.

Wat is 925 zilver?

De beste vorm van zilver voor sieraden is 925 zilver, ook wel sterling zilver genoemd.

Dit bestaat voor 92,5% uit zilver en voor de rest uit koper. Zilver in pure vorm is niet geschikt om sieraden van te maken. Ze zijn dan veel te slap, buigzaam en broos. De toegevoegde koper geeft de zilveren sieraden stevigheid. Dit gebruik is al heel oud en werd ook al gebruikt voor zilveren sterling munten. Vandaar de naam sterling zilver.

De code 925 staan voor 92,5% en wordt in sterling zilveren sieraden gedrukt als merkje. Als je dit merkje ziet, dan weet je zeker dat het gaat om écht zilver. Je vindt dit merkje vaak aan de binnenzijde van ringen op een onopvallend plekje. Onze ringen zijn allemaal van gemerkt 925 zilver.

Hoe moet ik mijn zilveren ringen onderhouden?

Je hoeft weinig te doen om de ringen mooi te houden. Als je ze draagt zal je ze op een natuurlijke manier poetsen waardoor ze blijven glimmen. Als je ze een poos niet draagt kunnen ze gaan oxideren. Ze worden dan dof en geel-grijs van kleur. Met een beetje zilverpoets en een poetsdoekje heb je de ring zó weer glimmend.

Je hoeft de puur zilveren ringen niet af te doen onder de douche of als je bijvoorbeeld gaat afwassen. Wel raad ik aan de ringen met steentjes af te doen bij veel gebruik van water. Ook kan je de ringen bij zwaar werk, zoals veel tillen, verhuizen of ander kluswerk het beste af doen. Zo voorkom je dat ze beschadigd raken.

Kunnen de zilveren ringen aangepast worden?

Onze ringen kunnen aangepast worden, bijvoorbeeld groter of kleiner gemaakt worden. Ook kunnen ze gegraveerd worden. Neem daarvoor contact op met een zilversmid bij jou in de buurt. Die kan precies bepalen hoe de ring aangepast kan worden. Wij bij Ozilver doen geen aanpassingen aan ringen.

Meer informatie over onze service

Meer weten over onze service? Lees dan een van de volgende pagina’s

 

 

 

De waardering van ozilver.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 16 reviews.